Hogyan kell kezelni a hallásvesztés?

0
2186
Hogyan kell kezelni a hallásvesztés

Becslések szerint minden lakos foglalkozik meghallgatás kérdés, többek között az idős emberek felett 65 éves minden második pasi, valamint minden harmadik nő hallás feltételek félbe kölcsönhatás az emberek között, valamint a kezelés eredményeként a legnagyobb jelentősége is túlmutat a feladat a fül-orr-gégész orvos.

A számos hibás meghallgatás minden bizonnyal a jövőben továbbra is bővíteni, mivel élettartama emelkedik, valamint a lakosság korosztály számára, de azért is, mert növeli a személyek száma, akik továbbra is a foglalkoztatás, a lakóhelye a forgalom hang vagy a leállás éjszakai túlságosan leterheltek a hang pontosan hogyan működik meghallgatás hanghullámok származnak a zaj forrásának, vagy az inger az akusztikus rendszer.

Az akusztikus hullámok keringenek nem csak a levegőben,

Az akusztikus hullámok keringenek nem csak a levegőben,De emellett folyadékot is szilárd jöjjön a hallás-rendszer a külső hallójárat, hogy befejezi a dobhártya emeli a rezgés a dobhártya, ami további által továbbított a három akusztikus kůstkami a középfül malleus, incus, valamint třmínkem a belső fül ott van a spirál test csiga, csiga kézirattár a corti szerv, amely használják, átalakítani hanghullámok idegi impulzusok, led már egy ideg, hogy az agy okoz/kockázati elemek számos oka van, a hallás probléma, miért nem tisztázza a kontextus folyamatosan megvalósítható.

Alapvetően különbséget kell tenni az vezetéses halláskárosodás zavar a külső vagy a középfül, valamint idegi halláskárosodás zavar a belső fül a csoport örökletes hallás problémák állnak, valamint örökletes hallás problémák pl. rossz építése a külső és/vagy középső fül, kár, hogy a cochlea is problémák, hallás, fenn a betegség, az anya vagy más problémák a terhesség alatt.

Egyéb veszély szempontokat koraszülés, valamint hiányában a születéskor oxigén okai volna hallás problémák szintén sok. Itt minden bizonnyal kijelentette, hogy csak a leggyakrabban történik okok vagy veszélyek.

A középfül-gyulladás is okozhat egy egyszerű program, a betegség, hogy egy pillanatnyi hiba a meghallgatás. Könyörtelen halláskárosodás kialakulhat csak az eredményt problémák, vagy az áttérés krónikus gyulladás, amely akkor általában orvosi ellátásra van szüksége fül dugót okoz meghibásodást a meghallgatás jön egy érzés, a stressz, a füle, rossz közérzet, valamint a tinnitus.

Ez a betegség lehet egy orvos távolítani

Ez a betegség lehet egy orvos távolítaniOtosclerosis meszesedés a fül egy állapot, a felmerülő javítási, a csontok, a belső fül, valamint a függőség a kengyel. Az eredmény egy fokozatosan halad egyoldalú vagy kölcsönös halláskárosodás lehet csatlakoztatni zúg a füle ez az állapot javítható lesz a sebészeti kezelés menièrova a betegség úgy tűnik, sztrájkok vertigo kiszámíthatatlanság megjelenéshez a hányinger vagy hányás, valamint a hányás, általában kapcsolódó egyoldalú hallási fogyatékkal élők számára.

Van egy hosszú távú halláskárosodás fertőző betegség fertőző feltételek, hozta a vírusok vagy baktériumok, jön a szokásos emberi körülmények között a kockázat a szenzoros sejtek a fül, valamint akusztikus ideg vagy vírusos betegség, különösen, rubeola, kanyaró, mumpsz, influenza, valamint az övsömör fertőzések lehet bejutni a belső fül, amely ahhoz vezet, hogy a meghibásodás a meghallgatás.

Bakteriális fertőzés, amely károsíthatja a hallását, vagy a diftéria, skarlát, magas hőmérséklet, zámět a jó oldala az, hogy az agy, valamint a hastífusz mérgezés számos olyan anyagok, amelyek között tartozik, emellett megbízható, gyógyszer, elismerik, hogy ők is vezethet körülmények között, a belső fül. Ezek áll a sztreptomicin, neomicin, valamint az is, hogy a kapcsolódó antibiotikumok, kinin nagy dózisban, a terápia a malária, előkészítő munka, amely a szalicilsav kellemetlen megkönnyebbülés egyszerűen nagy adagokban, túlzott alkohol, valamint a tiszta nikotin.

Ha hallgat, a problémák időben megfigyelhető, lehetséges, hogy befejezze gyógyítani sérülések leggyakrabban van, kár, hogy a dobhártya az eredmény a hang zaj nélkül egy kétség a leggyakoribb oka a meghallgatás feltételek zavarok befolyásolják leginkább a szenzoros sejtek is csak egy kifinomultabb fázis hasonlóképpen az akusztikus képe.

A mértéke a kártérítés mennyiségétől függ

A mértéke a kártérítés mennyiségétől függAudio-diplomát is az idő a tevékenység a magasabb intenzitású zaj, mint a becsapta, ami csak egy rendkívül rövid idő alatt, visszafordíthatatlan hallásoddal nem hoz létre amikor a foglalkoztatás zajos környezetben évtizedek óta, azonban nem vezet tovább hang feletti szinten, 85 dB, hogy károsíthatja hallását a kár befolyásolja mindkét füle körül pontosan ugyanazt a tömböt, valamint nem visszatéríthető a teljes állapota betegség, amely hatással van az egész szervezetre is hozhat a tünetek a belső fül.

Egy példány a cukorbetegség, a szívbetegség, vese -, betegség -, máj -, valamint a pajzsmirigy. Változása miatt anyagcsere hoz hiba a szenzoros sejtek jelennek meg, mint egy hiba, a hallás, valamint a fül zörej kiigazításokat által kiváltott régi kor a tőkeemelést a korban az emberek többsége visel el meghallgatás eredményeként a természetes degeneračních folyamatok a területen a belső fül.

Romlottság eljárások nagyon különböző, valamint attól függ, hogy a feltételek a fül, valamint a múltban a teljes betegségek is másképp szilárd hatásai hang alatt az egész életem. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a változások sor lassan is lassan, a cél magát, megjegyzi, hogy a kárt a tárgyaláson azonnal, azonban csak akkor, ha a módosítások egy nagyobb arány, vagy ha ő értesíti a környezetben helyzet a halláskárosodás az egyébként korlátozott kapacitás hallgatni.

Felmerülhet, mint egy egyoldalú vagy kölcsönös probléma. Lehet örökletes, vagy lett az egész élet a szerint, hogy milyen is az, mert az a rövid távú, egyre rosszabb vagy következetes. A különbség az, hogy tett-e halláskárosodással, valamint přeslýchavost, illetve a kettő kombinációja a halláskárosodás osztható, aszerint, hogy a képzés a betegség a intenzív halláskárosodás a sokk labirintus, hang, trauma középtávú halláskárosodás által kiváltott pl fertőzés.

Vagy duzzanat a középső fül vagy mérgezés mérgező anyagok fokozatosan létrehozó halláskárosodás pl., hozta a korban, kitartó hang trauma, lump, degeneratív módosítások a központi idegrendszer, vagy mérgezés örökölt vagy korai életkorban van halláskárosodás szerint a terület a hallókészülék van 3 típusú hallásvesztés.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here