A megközelítés, a szervezet ellen parazita

0
603
Bélfertőzések kezelése hagyományos gyógyszerekkel

Célunk, hogy elkerüljük a szervezet élettani folyamatainak ellensúlyozását. A miénk holisztikus megközelítés. Olyan megközelítés, amely elősegíti a fizikai egyensúly helyreállítását, az okokat maximális hatékonysággal kezeli. Így biztosítva a tünetek gyors enyhülését.

Gyomor és belek

Gyomor és belekA táplálkozás és az élelmiszer emésztése elengedhetetlen a jó egészséghez, mert mi vagyunk az, amit eszünk, de mindenekelőtt az, amit képesek vagyunk felszívni.

Jó hosszú távú egészségügyi attól függ, egészséges táplálkozás, valamint a megfelelő emésztés, asszimiláció; gyomor problémák, illetve hiányos emésztési folyamatok átfutási idővel, hogy a különböző krónikus betegségek (gyomorhurut, reflux, székrekedés, meteorism, epizodikus hasmenés), valamint a súlyos betegségek (ételallergiák, a betegségek, a lerakódás immunkomplexek, máj túlterhelés által méreganyagok, stb.). A gasztrointesztinális rendszer elsődleges funkciója a komplex molekulák lebontása, így bio-elérhető tápanyagokat hoz létre olyan élelmiszerekből, amelyek natív állapotban nem lennének használhatók, és nem képesek felszívódni. A gyomor-és bélrendszeri problémák széles körben elterjedtek.

Gyulladás, sérülés, a nyálkahártya, a gyomor-nyombélfekély, amelyek felelősek gyomorhurut, fekélyek, amely valójában egy nagy emberek száma: körülbelül 70% – a felnőtt vád gyakran gyomorégést, illetve 50% – a meghaladja a 45 éves szenvednek, gyomorhurut, krónikus; továbbá 10% – át a lakosság, különösen a korban csoport között, 30, 50 éves volt, a klinikai tünetek a peptikus fekély, egyszeres vagy többszörös. A bél dysbiosis viszont a legváltozatosabb egészségügyi problémák eredete, a candida-tól az immunrendszer egyensúlyhiányáig, amely gyakran betegedéshez vezethet, a bélrendszerhez tartozó különböző rendellenességekhez, az élelmiszer-intoleranciákhoz stb.

Infezioni intestinali

Infezioni intestinaliA bél az egész szervezet immunvédelmének alapvető fontosságú szerve. A flóra élettani előnyös, hogy betölti ez egy bulwark, amely meghiúsítja az invázió a kórokozók (köszönhetően a kibocsátás anyagok természetes antibiotikum), és tartsa ellenőrzés alatt a proliferáció a bél egy egész sor mikroorganizmusok, szaprofiták (candida, Escherichia coli, enterococcusok stb), amely, ha menekülni a “kontroll”, bajt okozhat más részein a test, mint például az uro-genitális traktus.

Amellett, hogy otthont ad ennek a védekező ökoszisztémának, a bél a nyirokszövetnek ad otthont, mind a t, mind a B limfociták csírázási központjaiban (Peyer-plakkok), mind a bél submucosa-ban diszpergálva. Ezeknek a nyirokszöveteknek a aktivitását a jelen lévő mikroflóra is szabályozza. Egy másik bélvédelmi mechanizmust a nyálkahártya szelektív permeabilitása fejt ki. Ez úgy van felépítve, hogy képes legyen felszívni a tápanyagokat és visszaszorítani a salakokat, toxinokat és patogén mikroorganizmusokat. Affichè mindez komplex védelmi rendszer működik a legjobb, a integritását a nyálkahártya, valamint az összes kapcsolódó mechanizmusok, biztosítani kell.

A diéta ma, tele finomított élelmiszerek, és tartósított és alacsony rosttartalmú a táplálkozás a mikroflóra használatával kapcsolatos / visszaélés gyógyszerek (antibiotikumok, fogamzásgátló tabletták, gyulladáscsökkentő), valamint a szennyeződés a nehézfémek (kadmium, higany, stb) okozhat hosszú távon, a szervezetlenség, a bélflóra, és aláássa erősen integritását a nyálkahártya és védekező rendszerek társított vele. Ilyen körülmények között a bél megbomlik abban a képességében, hogy megvédje a szervezetet, és válik maga csatlakoztatható a baktériumok, gombák, paraziták, vírusok. A számos vírus (rotavírusok, adenovírusok stb.) és baktériumok (salmonella, shigelle, campylobactyer, Yersinia enterocolitica stb.), amely megtámadhatja a bél általában vezet következményeként hányinger, hányás, és gyakrabban, hasmenés.

Általában a tünetek rövid életűek, és 12-24 órán belül megszűnnek, Azonban a szervezet erősen legyengült, a folyadékok és ásványi sók tömeges elvesztése miatt. A szaporodás érdekében a bélvírusok általában kihasználják a villi felületét bélelő hámsejteket, megsemmisítve őket. Amíg a sérült sejteket új Érett sejtekkel nem helyettesítik, a villi abszorbens kapacitása pillanatnyilag hiányzik, a széklet folyékony marad, kiutasítják (hasmenés). Sérült hámsejtek kiadás anyagok, az úgynevezett citokin, hogy kölcsönhatásban áll az immunrendszert, indítja a sorozat a gyulladásos reakciókat, amelyek felgyorsítják a bél perisztaltika.

Az eredmény egy amplifikációja a kiutasítás folyékony széklet tömeg fokozott hasmenés, csökkent emésztési, abszorbens hatékonyságát a bélben. A szerv valódi sokkon megy keresztül. Ami a bakteriális fertőzések, a toxinok a baktériumok szereplő szennyezett élelmiszer vagy ital, gyakori jármű szennyeződés, nem csak képes csökkenteni a képességét, a bélnyálkahártya, hogy felszívja a vizet, hanem serkentik a váladék a víz és a sók a nyálkahártya maga, ami nagy veszteségeket a folyadék és ásványi sók.

Az a gyakoriság, amellyel az egyén a vírusok és a bélbaktériumok által okozott hasmenés epizódjainak van kitéve, egy szomorú bélre utal. Valószínűleg a bél mikroflóra nem eléggé szervezett (bél dysbiosis), hiányzik a nyálkahártya integritása, a helyi nyirokszövetet pedig az Általános egyensúlyhiány befolyásolja.

Bélfertőzések kezelése hagyományos gyógyszerekkel

Bélfertőzések kezelése hagyományos gyógyszerekkelA hagyományos orvoslás kombinációban olyan gyógyszereket használ, amelyek blokkolják a hasmenéses kibocsátásokat és az antibiotikumokat, hogy megakadályozzák a bél patogének proliferációját. A sürgősségi terápia nem más, mint drasztikusan blokkolja a jelenséget, amely lassítja a folyadékok mozgását a bélben, de ezek a gyógyszerek nem más, mint palliatív, nem mellékhatások nélkül, mivel mérgezőek vagy székrekedést okoznak, szepszis, ischaemiás colitis vagy disszeminált intravaszkuláris koaguláció.

Még az antibiotikumok használata / visszaélése sem megoldás, mivel gyakran szenzibilizációs jelenségekhez vezet,valamint a bakteriális rezisztencia problémáinak előfordulásának eredete. Tehát ez a két gyógyszeres kezelés nem tesz semmit, csak tovább súlyosbítja a bél elhelyezkedésének körülményeit, további problémáknak kitéve. Másrészt, feltétlenül szükséges, hogy megvédje a szervezetet a kiszáradástól, különösen a gyermekek és az idősek, valamint a további bélfertőzések elkerülése érdekében.

Ezért fontos, hogy a rendelkezésre álló érvényes alternatívák a bélfertőzések kezelésében származásuktól függetlenül, növényi kivonatok felhasználásával, amelyek tiszteletben tartják a bél fiziológiáját.